Een nieuwe trap vindt u altijd hier op trappen zoeken.nl

Trappen in alle soorten en maten, van een kleine trap tot een grote trap vindt u altijd op trappen zoeken.nl
Web pagina's

Buitentrappen voor naar uw balkon of dakteras.


Buitentrap voor naar uw balkon of dakteras.Deze trappen kunt u ook gebruiken als vlucht trap of brand trap.


http://www.zoldertrappen.nl/buitentrappen.htmlCivik zink buitentrap


CIVIK ZINK BUITEN TRAP 120 140 en 160cm, de spiltrap voor buiten die functionaliteit en stevigheid aan de zekerheid van een lange levensduur koppelt.Het hele metalen gedeelte is beschermd door een zinkbad waardoor het gekenmerkt wordt als een exclusief product voor buiten.  De handregel is in zwart PVC. De schroeven zijn in roestvrij staal.De wentelrichting, met of tegen de wijzers van de klok in, wordt bepaald op het moment van de plaatsing.De diameter is 120cm. De trap heeft een regelbare hoogte tussen 252 en 305 cm.Om de maat van de optrede te berekenen, kijkt u in de montage-instructies of raadpleegt u het verkooppersoneel.Door een of meerdere bijkomende extra trede en paal te kopen, komt de traphoogte maximaal op 376 cm.Deze trappen zijn geschikt om naar een balkon of dakterras te plaatsen.


http://www.doe-het-zelf-trappen.com/civik-zink-buiten-trap-p-73.htmlTrap op maat nodig? Maatkracht trappen heeft voor u altijd wel een passende oplossing.


Vaste zoldertrappen en trappen op maat gemaakt voor aantrekkelijke prijzen. Maak nu snel zelf een trap offerte op Maatkracht.nl en krijg gelijk een trap prijs


http://maatkracht.nl/Powered by Sphider